Rådgivning innen sosiale medier

Enten man jobber for seg selv eller i en litt større bedrift, hender det man trenger litt råd og veiledning til hvordan man kan få mest mulig ut av tiden man investerer på sosiale kanaler. Det å legge ut innlegg på Facebook, Instagram og andre sosiale medier, tar ofte mye tid, blir litt glemt – og kanskje glemmer man den biten som er vel så viktig som alt annet: Å analysere tallene for å se hva man bør fortsette med og hva som kan droppes.

Sammen kan vi finne den løsningen som passer best for din/deres bedrift, men her kommer noen eksempler på hva jeg kan hjelpe til med:

Redaksjonsmøter

Vi tar et ukentlig eller månedlig møte for å planlegge hva dere kan legge ut på sosiale kanaler den neste perioden. Sammen ser vi også på hva som gikk bra og hva som ikke ga ønsket effekt i forrige periode.

Analyse

En månedlig analyse av kanalene deres der dere får en rapport over resultater og forslag til veien videre.

Drift 

Kanskje finner du ikke tid til å lage innhold til de sosiale kanalene i det hele tatt? Jeg har god erfaring med drift av sosiale kanaler for ulike typer kunder. Du vil selvsagt godkjenne alt som legges ut på forhånd.

Drift av annonser

Ved å la noen som kjenner annonsesystemet til Facebook svært godt få ansvaret, kan du få hjelp til å få gode resultater ut av annonsene til bedriften din. Med kunnskap om hva dere ønsker å oppnå, kommer jeg med forslag til annonsetyper, tekst og bilder/video. Videre overvåkes, analyseres og optimaliseres annonsene og dere får rapport hver uke eller hver måned.

Skreddersydd kurs eller workshop 

Enten du er på sosiale medier fra før, eller skal starte opp og trenger en skikkelig kickstart, kan et kurs eller en workshop som er skreddersydd for din bedrift være fint. Hvem er målgruppen vår? Hvilken sosiale medier skal vi være på? Hva slags type innhold skal vi poste? Hvor ofte? Hvem har hovedansvaret? Alle disse er spørsmål som kan gås gjennom i en workshop. Vi tar selvsagt en prat i forkant for å finne ut akkurat hva din bedrifts behov er.

Gi gjerne en lyd på hei@sosialsone.no, så kan vi sammen finne ut av hva behovet ditt er.