Hei!

Jeg heter Kine Myrvold og har flere års erfaring som journalist og som rådgiver for sosiale medier og innhold i reklamebyrå.

Kurs, workshops, drift av sosiale medier for kunder – både daglig drift og kampanjer, rådgivning innen de samme kanalene, tekstarbeid og prosjektledelse for både store og små kunder har vært noe av hverdagen i reklamebyrå de siste årene. Jeg har i mange år hatt en gründer i magen, og i 2018 tok jeg endelig steget videre og startet eget firma. Gjennom Sosial sone gleder jeg meg til å fortsette å hjelpe store og små bedrifter med de ovennevnte tingene.

Siden Sosial sone bare består av meg, er det litt sånn «det-du-ser-er-det-du-får», men jeg har samarbeidspartnere og nettverk innen relaterte fagområder som jeg gjerne trekker inn på prosjekter som krever bredere kunnskap.

Gi gjerne en lyd på hei@sosialsone.no hvis du vil vite mer om meg og hva jeg kan hjelpe deg med.